Disa förlag, tryck dina böcker med print-on-demand via Publit

TRYCKTA BÖCKER

Vi använder tekniken ”Behovstryck”

… också känt som ”Print-on-Demand”.

Vad är ”Behovstryck”?

Boken trycks när du beställer den: När en kund trycker på ”Köp” i nätbokhandeln trycks boken och levereras till läsaren. 

Den tryckta boken, om det så är hårdband eller mjukband, leveras i hög kvalitet från tryckeri. Vi anlitar Publit som distributör och ansvarig för tryck.

Fysisk bokhandel och bibliotek kan beställa in boken, då vi har avtal med Bokinfo. 

Fördelar med tekniken

Behovstryck sparar författarens pengar och naturens resurser.

  • Du behöver inte trycka upp ett lager och slipper därmed ta ett eventuellt gigantiskt lån för att få din bok tryckt. 
  • Den nya tekniken gör att du ”bara” behöver skriva boken (jo, det klarar du, Disa förlag kan hjälpa till).

Det traditionella sättet, att av ekonomiska skäl behöva trycka upp minst ett tusen böcker för att ”gå runt” har gjort att just tusentals böcker ligger kvar som ett lagrat dåligt samvete på svenska vindar eller i en rötskadad låda i farfars källare, som i: ”Pengar, sorteras som brännbart” – men kanske värst av allt är alla tankar och uppslag som ingen får läsa. 

Med ny teknik kan just Du ge ut dina tankar? Vi är många, vi som väntar. ;.)

Om bokköp och distribution

  • Support vid köp av bok: Publit som vi anlitar för tryck och distribution av våra böcker. Publit (org nr. 556758-3595) sköter betalning och frakt.
    – När du beställer en bok här godkänner du Publits villkor. (Länkar öppnas i nya flikar).
  • Köp våra böcker på vår hemsida eller i ”vanlig” nätbokhandel, som Adlibris och Bokus. Du kan också be din lokala bokhandlare eller ett bibliotek att köpa in våra böcker. Vi försöker på vår hemsida att hålla ett pris som inklusive frakt motsvarar de stora näthandlarnas prissättning så att du ska kunna köpa våra böcker till bästa pris.
  • Vi har avtal med Bokinfo, för att kunna ge ut våra böcker hos alla stora näthandelsbutiker för böcker. Vi har också avtal med Kungliga Biblioteket, för att ge varje publicerad bok ett unikt ”ISBN”.

Rulla till toppen