Integritetspolicy

Webbplatsens adress

Integritet på webbplatsen

Vilken personlig data samlar vi in och varför?

  • Kakor/Cookies: Om du lämnar en kommentar eller skickar ett meddelande till oss här på webbplatsen sparas ditt namn och din e-postadress som cookies. Detta är för att du inte ska behöva fylla i samma detaljer nästa gång du vill lämna en kommentar/skicka ett meddelande. Dessa ”kakor” sparas i ett år.
  • Inbäddat innehåll från andra webbplatser: Innehållet på denna sajt kan inkludera inbäddat material, t.ex videos, bilder, artiklar, osv. Inbäddat material från andra sajter beter sig på samma sätt som om du som besökare här hade besökt den sajten. Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använda kakor, bädda in ytterligare tredje-parts-spårning och övervaka din interaktion med det inbäddade innehållet samt spåra din interaktion med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på den webbplatsen.  

Dina rättigheter till data

  • Om du har lämnat kommentarer på denna sajt kan du begära att få en exporterad fil på de personliga data vi har kring dig, inklusive de data du har gett oss. Du kan också begära att vi raderar all personliga data vi har kring dig. Detta inkluderar dock inte data som vi måste behålla av administrativa, juridiska eller säkerhetsskäl.
Rulla till toppen