Våra böcker

Spaningsflygare Roland Printzskölds memoarer, omslag framsida
Från spaningstunna till gödseltunna

Minnen ur ett liv som spaningsflygare och bonde.
Roland Printzsköld, 99 år ung, guidar dig genom ett sekel av utmaningar inom flygvapen och jordbruk. Vi möter spioner, tar del av sorgen i haverier och lär oss om jetfart i Tunnan, spaning efter en DC-3:a, behovet av ett starkt försvar och ett fungerande inhemskt jordbruk - och så mycket mer. Läs!

Olympisk lyftteknik för framtidens idrottare, omslag framsida
Olympisk lyftteknik för talanger

Här går Inge Johansson vidare i sin strävan att lära ut hälsosam, effektiv träning för unga idrottare inom alla idrotter. I fokus här är de idrottare som har utvalts som "talanger" för olympiska tävlingar. Den teknik som används inom olympisk lyftteknik är mycket bra för unga idrottare. (Den nyfikne rekommenderas också starkt Inges bok "Styrka för unga"). Exklusiva träningsprogram.

Styrka för unga, ABC i styrketräning för unga atleter inom alla idrotter
Styrka för unga

Här ges kunskap och instruktioner för att träna barn och ungdomar. Boken är ett ABC, en "träningsbibel", inom styrka för unga idrottare. Tyngdpunkten är kunskap i vilken sorts träning barn behöver i olika utvecklingsstadier, med unika träningsprogram för såväl rörlighet som styrka. Åldersanpassade (med hänsyn till utveckling) ) träningsprogram och tester. Allsidighet i fokus.

Frågor om beställd bok?
  • Kontakta Publit, som vi anlitar för både tryck och distribution av våra böcker.
Vi har avtal med Bokinfo, för att kunna ge ut våra böcker hos alla stora näthandelsbutiker för böcker. Vi har också avtal med Kungliga Biblioteket, för att kunna ge varje publicerad bok ett unikt ”ISBN”. 

Disa förlag
Bokshop Disa förlag