”Tunnan” flyger nu även som mjukband

Nu kan du köpa Roland Printzskölds memoarer ”Från spaningstunna till gödseltunna” till ett lägre pris, i formatet ”mjukband”.

Boken har dessutom uppdaterats i samråd med vår pigge 100-åring!

  • Vad är ”Mjukband”? En fin bok i lite mjukare omslag. Boken har en rygg och allt är likadant inuti, men omslaget är inte hårt som i en ”inbunden” bok. Hos vissa återförsäljare kallas formatet ”häftat”, vilket kan föra tankarna till en häftapparat som har klämt ihop papper. Svar: Nej. Mjukbandet är en riktig BOK.
  • Boken har, i både hårdband och mjukband, uppdaterats i samråd med Roland Printzsköld i april 2023, särskilt gällande det sista kapitlet, då det sker så mycket omkring oss nu. Ta del av 216 sidor med bilder och berättelser från spaningsflyget i kallt krig samt jordbrukets utmaningar.
  • Köp Roland Printzskölds flygande memoarer här.

Ur Roland Printzskölds ”Från spaningstunna till gödseltunna”.

Rulla till toppen